ΑΠΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 200g

ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Αλλαντοποιείο Αφοί Χάσικου

Συνεχίζοντας μια πλούσια κληρονομιά, με εμπειρία από το 1956 όπου ίδρυσαν την πρώτη οργανωμένη μονάδα παραγωγής χοιρινού κρέατος, προχώρησαν το 2006 στην ίδρυση μιας νέας μονάδας παραγωγής Κρητικών παραδοσιακών καπνιστών παρασκευασμάτων στο Ρέθυμνο.

ergostasio xasikos

Στα Ανώγια οι άνθρωποι, από την ανάγκη να διατηρήσουν το κρέας που είχαν σε μεγάλες ποσότητες μέχρι να καταναλωθεί και βοηθούμενοι από την πλουσιότατη χλωρίδα της Κρήτης, έφτιαξαν με ξεχωριστό τρόπο μικρά θαύματα γεύσης.

Τα Προϊόντα του Αλλαντοποιειου

Το παραδοσιακό γνήσιο Κρητικό απάκι από χοιρινό κρέας μαριναρισμένο με μυρωδικά και βότανα που έχουν συλλεχθεί από τα Κρητικά βουνά. Αφού μαριναριστεί το χοιρινό κρέας, καπνίζεται με δρύες και αρωματικά βότανα έτσι ώστε να φέρει στο τραπέζι μας τα ξυλομαγειρέματα του χωριού με όλες τις μυρωδιές και γεύσεις της Κρητικής παράδοσης.
Παραδοσιακή κρητική συνταγή από στήθος κοτόπουλου μαριναρισμένο σε Κρητικά εκλεκτά μυρωδικά και καπνισμένο σε δρύες και εκλεκτά βότανα. Μια ιδιαίτερη γεύση που παραπέμπει πολλά χρόνια πίσω στα βουνά της Κρήτης.