header

Παστράμι Μόσχου Συμπόσιον, Το εκλεκτό!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Το Παστράμι είναι στην ουσία καθαρό κρέας μοσχαριού, καπνιστό, με επικάλυψη κόκκων πιπεριού, σιναπιού και κόλιανδρου.

Είναι ζουμερό, με ποιοτική πρώτη ύλη και πικάντικες νότες!

Κόβεται σε πολύ λεπτές φέτες, έχει μεστή διακριτική γεύση και συνδυάζει μοναδικά το φιλέτο με τα μπαχαρικά.

Το Παστράμι είναι ο γευστικός πρωταγωνιστής σε κάθε πλατό αλλαντικών!

Θα αναδείξει κόκκινα και λευκά κρασιά, σκέτο, σε σάντουιτς, σε σαλάτες.

Συνοδεύει αρμονικά, φρέσκα και σκληρά τυριά.

Ας δούμε όμως παρακάτω πιο αναλυτικά, ποιούς τρόπους σερβιρίσματος προτείνουμε!

Τρόποι να το σερβίρουμε!

  • Σε σάντουιτς, με φρέσκο ψωμί προτίμησής σας το οποίο αλείφουμε με μουστάρδα, πίκλες και ίσως και ντομάτα ή τυρί ή φρέσκια ρόκα.
  • Τυλιχτό με τυρί και φρέσκα μυρωδικά. Σε μία φέτα Παστράμι αλείφουμε τυρί κρέμα, προσθέτουμε φρέσκο μυρωδικό της αρεσκείας μας και τυλίγουμε τη φέτα σε ρολό.
  • Σε πλατό αλλαντικών. Συνοδεύουμε με κριτσίνια, φρυγανισμένο ψωμί, πίκλες, ελιές και μαρμελάδα ντομάτας.
  • Με αυγά. Φτιάχνουμε την ομελάτα μας κ λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε από πάνω το Παστράμι μας!
  • Σε πίτσα. Αυτή η πλούσια δυνατή γεύση που έχει το Παστράμι θα δώσει όλη την νοστιμιά που χρειαζόμαστε.
  • Με ζυμαρικά. Φτιάχνουμε μια απλή, αλλά νόστιμη σάλτσα ζυμαρικών με κόκκινη σάλτσα από φρέσκιες ντομάτες και παστράμι, το οποίο σοτάρουμε στην αρχή μαζί με κρεμμύδι!
  • Με κρασί! Προτιμούμε με κόκκινο, λευκό, ακόμα και με ροζέ χωρίς έντονη οξύτητα για να υπάρχει μια γευστική αρμονία.