Μανούρι Συμπόσιον

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τυροκομείο Αρβανίτη

Η διαδρομή του τυροκομείου Αρβανίτη ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη το 1980 και είναι γεμάτη από επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διαρκώς ανοδική του πορεία, το τοποθετεί ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του κλάδου διεθνώς. Η ποιότητα των τυριών του έχει αναγνωριστεί από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τυριών, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο που για πρώτη φορά απονέμεται σε ελληνική επιχείρηση.

tirokomeio arvanitis

Ελέγχοντας στενά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας του γάλακτος που χρησιμοποιείται -από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων, μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος στον καταναλωτή- το Τυροκομείο Αρβανίτη προσφέρει καθημερινά χωρίς συμβιβασμούς προϊόντα σταθερά υψηλής ποιότητας.

Τα Προϊόντα του Τυροκομείου

Λευκό παραδοσιακό μαλακό τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Πρόκειται για ένα τυπικό ελληνικό τυρί και αναγνωρίζεται επίσης ως ΠΟΠ. Έχει ένα μοναδικό άρωμα γάλακτος με πλούσια επίγευση. Η γεύση του είναι λεπτή και απαλή και μπορεί επίσης να καταναλωθεί ως επιδόρπιο. Το μανούρι έχει μια λεπτή γεύση και η ξεχωριστή της ποιότητα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα του πιο απαιτητικού γκουρμέ.

Λευκό παραδοσιακό μαλακό τυρί από πρόβειο και κατσικίσιο γάλα. Πρόκειται για ένα τυπικό ελληνικό τυρί και αναγνωρίζεται επίσης ως ΠΟΠ. Έχει ένα μοναδικό άρωμα γάλακτος με πλούσια επίγευση. Η γεύση του είναι λεπτή και απαλή και μπορεί επίσης να καταναλωθεί ως επιδόρπιο. Το μανούρι έχει μια λεπτή γεύση και η ξεχωριστή της ποιότητα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα του πιο απαιτητικού γκουρμέ.