ΠΑΣΤΡΑΜΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Αλλαντοποιείο Τσιανάβας

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, η οικογένεια Τσιανάβα δραστηριοποιείται στην παραγωγή παραδοσιακών αλλαντικών και χωριάτικων λουκάνικων, στην περιοχή της Καρδίτσας. Η Αλλαντοποιία Τσιανάβας επενδύει, συνεχώς, τόσο σε σύγχρονες εγκαταστάσεις όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό.

ergostasio tsianavas
Τσιανάβας

Οι γευστικές προτάσεις της Αλλαντοποιίας Τσιανάβας κάνουν τη διαφορά! Χωριάτικα λουκάνικα και αλλαντικά εξαιρετικής νοστιμιάς, για απαιτητικούς γευσιγνώστες. Δοκιμάστε τα τώρα, για ένα ταξίδι στη γεύση που θα σας μείνει αξέχαστο…

Τα Προϊόντα του Αλλαντοποιειου

Ένα δυνατής γεύσης ζουμερό αλλαντικό, που παντρεύει την «καθαρή» νοστιμιά του μοσχαριού με την ένταση των μπαχαρικών της επικάλυψης. Τα κομμάτια μαρινάρονται μέσα σε άρμη, στραγγίζονται, καλύπτονται με ολόκληρους κόκκους μπαχαρικών, καπνίζονται και ψήνονται στον ατμό. Για να το απολαύσουμε καλύτερα, το παστράμι πρέπει να κοπεί σε πολύ λεπτές φέτες.
Επιλεγμένα κομμάτια από στήθος γαλοπούλας, καθαρίζονται από το λίπος και καλύπτονται σε όλη την επιφάνεια τους με μυρωδικά. Η νόστιμη κρεάτινη γεύση από ολόκληρο στήθος γαλοπούλας, μαζί με τα πικάντικα αρώματα των πιπεριών και του κόλιανδρου, κοντά στο αιθέριο άρωμα του μάραθου γεμίζουν τον ουρανίσκο.
Το μπούτι χοιρινό με 4 πιπέρια είναι ένα κλασικό αλλαντικό και είναι πολύ δημοφιλές στους φίλους των εκλεκτών αλλαντικών. Επιλεγμένα κομμάτια από χοιρινό μπούτι, καθαρίζονται από το λίπος και αναμειγνύονται με 4 διαλεκτές ποικιλίες πιπεριών. Το αργό ψήσιμο βοηθάει τα πιπέρια να απλώσουν το άρωμα τους ως την καρδιά του αλλαντικού. Η κοπή σε λεπτές φέτες αναδεικνύει τη ζουμερή γεύση του, την κρεατένια υφή του και το όμορφο κάψιμο των αρωματικών πιπεριών. Τα τέσσερα πιπέρια προσδίδουν το πλούσιο άρωμα και τη μοναδική πιπεράτη γεύση του.
Ατόφια χοιρινή μπριζόλα εξαιρετικής ποιότητας. Καπνισμένη διακριτικά με ξύλο οξιάς αλλά και φρέσκο θυμάρι, ρίγανη και φασκόμηλο. Το πλούσιο άρωμα του καπνού σε συνδυασμό με το πρώτης ποιότητας κρέας δίνει ένα εκπληκτικό προϊόν.
Το παραδοσιακό φημισμένο χωριάτικο λουκάνικο Καρδίτσας από 100% ελληνικό χοιρινό κρέας. Παράγεται με την αυθεντική συνταγή που κληρονόμησε ο παραγωγός από γενιά σε γενιά. Χρησιμοποιείται μόνο χοιρινό κρέας από τοπικές επιλεγμένες φάρμες και πράσο που παράγεται από παραγωγούς της περιοχής μας. Η ρίγανη χαρακτηριστικό μυρωδικό του τόπου μας συλλέγεται από τοπικούς παραγωγούς επίσης.

Η παραδοσιακή δοκιμασμένη συνταγή του Καρδιτσιώτικου λουκάνικου με 100% ελληνικό κρέας, συνδυάζεται άψογα με το κρητικό κατσικίσιο ημίσκληρο τυρί από γάλα της περιοχής και δίνει ένα προϊόν, δώρο για τον ουρανίσκο. Το λιώσιμο του τυριού σε συνδυασμό με τα διαλεχτά μπαχαρικά θα σας μείνει αξέχαστο.

Το εκλεκτότερο κομμάτι του χοιρινού. Μαρινάρεται με εκλεκτά καρυκεύματα και υψηλής ποιότητας ρίγανη Καρδίτσας. Ψήνεται και καπνίζεται αργά με ξύλο οξιάς και βότανα των Άγραφων. Το ψαρονέφρι είναι το πιο μαλακό και άπαχο κομμάτι του χοίρου. Είναι πάντα χωρίς κόκκαλο, μικρό σε μέγεθος, με ντελικάτη γεύση. Το ψαρονέφρι πλούσιο σε άρωμα μυρωδικών και νότες καπνού χωρίς λίπος έχει μια λεπτή ντελικάτη και ήπια γεύση, που κερδίζει την παράσταση σε μια πιατέλα αλλαντικών.
Από 100% μοσχαρίσιο κρέας και σε συνδυασμό με φρέσκο κρεμμύδι, κύμινο, σκόρδο, ρίγανη και άλλα μπαχαρικά δημιουργήθηκε ένα λουκάνικο για τους λάτρεις του μοσχαρίσιου κρέατος και της υγιεινής διατροφής. Παράγεται με την αυθεντική συνταγή που κληρονόμησε ο παραγωγός από τους προγόνους του. Η σχέση κρέας λίπους είναι ιδανική και ο λεπτοτεμαχισμός του κρέατος γίνεται με τον πιο φυσικό τρόπο, διατηρώντας έτσι τα θρεπτικά συστατικά τους αναλλοίωτα. Φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα συνθέτουν τη μαγεία της γεύσης Μοναδική γεύση που ταιριάζει σε κάθε τραπέζι.
Νόστιμη και τρυφερή καπνιστή και ψημένη γαλοπούλα. Άρωμα μεθυστικό, με πλούσια και ζουμερή γεύση. Ένα εξαιρετικό έδεσμα για τους λάτρεις του λευκού κρέατος που προσέχουν την διατροφή τους καθώς έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Παρασκευάζεται από ατόφιο φιλέτο σιγοψημένο σε φυσικό ξύλο οξιάς με ελληνικά μυρωδικά και παραδοσιακή επεξεργασία.