ΣΥΓΚΛΙΝΟ ΜΑΝΗΣ

ΜΑΝΗ

Αλλαντοποιείο Ανδρομιδάς

Ο παραδοσιακός τρόπος καπνίσματος βρίσκεται στο κέντρο της διαδικασίας παραγωγής των περίφημων καπνιστών αλλαντικών Ανδρομιδάς. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα, καπνίζονται φυσικά, με ξύλα ελιάς που τους δίνουν μια ελαφριά φυσική αίσθηση καπνού, και παράγονται αυστηρά από χοιρινά της Λακωνίας.
ΣΥΓΚΛΙΝΟ
Σύγκλινο με πορτοκάλι
Έχοντας διανύσει πορεία πολλών χρόνων και κρατώντας πάντοτε ζωντανό το όραμα του παππού Νίκου, “ξεχωριστά προϊόντα για ξεχωριστούς ανθρώπους”, η εταιρεία συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα, που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες όλων αυτών που επιθυμούν να τρέφονται με ποιοτικά τρόφιμα από επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Τα Προϊόντα του Αλλαντοποιείου

Πρόκειται για ένα από τα πλέον παραδοσιακά ελληνικά αλλαντικά με μοναδικό τρόπο παραγωγής. Το σύγκλινο παρασκευάζεται παραδοσιακά στην Μονεμβασιά από διαλεχτά κομμάτια 100% ελληνικού χοιρινού που αφού κοπεί σε μεγάλα κομμάτια μαρινάρεται με (κανέλα, γαρίφαλο, ρίγανη, μπαχάρι, πιπεριές, σκόρδα και χοντροκομμένα κρεμμύδια) και στη συνέχεια σιτεύει. Ο παραδοσιακός τρόπος καπνίσματος βρίσκεται στο κέντρο της διαδικασίας παραγωγής των περίφημων καπνιστών αλλαντικών Ανδρομιδάς.