ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2 kg​

ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αλλαντοποιείο Μουλκιώτη

Όλα ξεκίνησαν από τον παππού Μουλκιώτη, έναν βέρο κτηνοτρόφο, φτάνοντας στο σήμερα στην τρίτη γενιά, όπου ο Παναγιώτης Μουλκιώτης αναβιώνει την οικογενειακή παράδοση στη Μάνδρα Αττικής, από το 1922. Τα αυθεντικά αλλαντικά της οικογένειας Μουλκιώτη παρασκευάζονται από επιλεγμένα τεμάχια κρέατος νεαρών ζώων.
Αλλαντοποιείο Μουλκιώτη

Φρεσκοαλεσμένα μπαχαρικά, μυρωδικά και βότανα συνθέ­τουν τη μαγεία της γεύσης ενώ το φυσικό κάπνισμα με ξύλα οξιάς ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Η τέταρτη γενιά που κατέχει τη γνώση των μοναδικών συνταγών της οικογένειας Μουλκιώτη, εγγυάται την ποιότητα των αλλαντικών και δεσμεύεται να διατηρήσει αναλλοίωτες τις γεύσεις τους όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Τα Προϊόντα του Αλλαντοποιείου

Μπούτι από εξαιρετικό μοσχάρι στο φούρνο. Από ατόφια επιλεγμένα κομμάτια από το μπούτι, καπνισμένο σε ξύλο οξιάς με την προσθήκη αρωματικής τρούφας. Το άπαχο μοσχαρίσιο κρέας με την ένταση της γεύσης του ταιριάζει με την αρωματική τρούφα ανεβάζοντας τον πήχη της απόλαυσης. Το ψήσιμο σε χαμηλή φωτιά διατηρεί το κρέας ζουμερό και κρατάει μέσα του τα αρώματα της τρούφας που αναδεικνύονται με την κοπή του αλλαντικού σε λεπτές φέτες.

Μπούτι πρόβειο από 100% πρόβειο κρέας επιλεγμένων Eλληνικών φυλών Agnus Greco. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εξαιρετική γεύση και ποιότητα της ελληνικής προβατοτροφίας έχει η τεράστια ποικιλία μυρωδικών και βοτάνων που διαθέτει η ελληνική ύπαιθρος, τα βουνά και τα νησιά μας. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ιταλική τεχνική του prosciuttoμε εκλεκτό πρόβειο κρέας, η δημιουργήθηκε ένα καινοτόμο προϊόν με μοναδικό άρωμα και εξαιρετική γεύση.
Χοιρομέρι βραστό από ατόφιο κομμάτι χοιρινού κρέατος, αυστηρά διαλεγμένο από τις καλύτερες ράτσες της αγοράς. Εκλεκτά κομμάτια από τρυφερό ελληνικό κρέας παραγωγής μας, καπνισμένα σε φυσικό ξύλο οξιάς, πλαισιωμένα από φρέσκα μυρωδικά βότανα και μπαχαρικά συνθέτουν ένα προϊόν εξαιρετικής γαστρονομικής απόλαυσης.