Το απόλυτο σάντουιτς για θερινό τσιμπολόγημα στη βεράντα!
Επιλέξαμε υλικά που όλοι μπορούμε να έχουμε στο σπίτι. Το σάντουιτς
μας είναι χορταστικό, υγιεινό, νόστιμο με εκλεκτή γέμιση και
ελληνικό χρώμα!
Το Απάκι Κοτόπουλο σε φέτες
Συμπόσιον
από 100% ελληνικό κρέας είναι το μυστικό που κάνει κάθε σάντουιτς μια
απολαυστική, μοναδική εμπερία!
Υλικά
Μερίδες: 4
4 ψωμάκια για σάντουιτς μακρόστενα
φρέσκα φύλλα σπανάκι (1 σακουλάκι)
20 ντοματίνια κομμένα στα δύο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, το λευκό μέρος, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
200 γρ. Απάκι Κοτόπουλο σε φέτες Συμπόσιον
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας λευκό ξίδι
χοντροκομμένο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρεμμυδάκι με 2 κουταλιές ελαιόλαδο
και το ξύδι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε κατά μέρος.
Παράλληλα, φρυγανίζουμε το ψωμί στην τοστιέρα.
Σε ένα τηγάνι ψήνουμε ελαφρά το Απάκι Κοτόπουλο σε φέτες Συμπόσιον
στο λάδι του για 2-3 λεπτά.
Αλείφουμε τις τέσσερις φέτες του ψωμιού με ελαιόλαδο και τις
τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Σε κάθε φέτα βάζουμε από πάνω το σπανάκι με το κρεμμυδάκι, 4
ντοματίνια κομμένα στην μέση, Απάκι Κοτόπουλο και λίγο ακόμα σπανάκι.
Καλή όρεξη!
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κρεμμυδάκι με 2 κουταλιές ελαιόλαδο
και το ξύδι, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε κατά μέρος.
Παράλληλα, φρυγανίζουμε το ψωμί στην τοστιέρα.
Σε ένα τηγάνι ψήνουμε ελαφρά το Απάκι Κοτόπουλο σε φέτες Συμπόσιον
στο λάδι του για 2-3 λεπτά.
Αλείφουμε τις τέσσερις φέτες του ψωμιού με ελαιόλαδο και τις
τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Σε κάθε φέτα βάζουμε από πάνω το σπανάκι με το κρεμμυδάκι, 4
ντοματίνια κομμένα στην μέση, Απάκι Κοτόπουλο και λίγο ακόμα σπανάκι.
Σκεπάζουμε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού και σερβίρουμε.